Speedheater

Visa som Rutnät Listvy

16 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Speedheater Rapid Slim, fönsterlampa med verktyg
per sida

Om Speedheater

Med Speedheater tar du enkelt bort färg och lack på ett sabbt och skonsamt sätt. Speedheater System innehåller också högkvalitativa skrapverktyg och arm för att hålla verktyget vid färgborttagning på t ex fasader.

Speedheater för färgborttagning i alla sammanhang

Speedhetar finns i tre olika storlekar för att kunna lösa alla typer av färgborttagning på ett optimalt sätt

Speedheater Cobra

Lilla och suppereffektiva Speedheater Cobra är suverän för färgborttagning på mindre ytor genom sin snabbhet, låga vikt och smidiga format. Effekten på hela 700 W är koncentrerad till en liten yta, vilket gör den mycket snabb. Det räcker oftast med att värma varje yta några få sekunder. Speedhetare Cobra passar mycket bra till färgborttagning på exempelvis fönsterkarmar och snickerier.


Speedheater 1100 RS

Speedheater 1100 RS passar bäst för färg- och kittborttagning på fönster. Genom sin smala utformning mjukar den upp både färg och kitt snabbt och effektivt.

 

Speedheater 1100

Klassiska Speedheater 1100 är allroundverktyget för all typ av färgborttagning på ytor som t ex dörrar, möbler, snickerier och fasader. Mjukar upp färgen snabbt och effektivt för att den ska bli lätt att skrapa bort. En säkrare, snabbare och mer skonsam metod jämfört med varmluft då det inte krävs lika hög temperatur.

Speedheater för enkel färgborttagning