Mirka

Visa som Rutnät Listvy

7 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Mirka Rondellslipmaskin DEROS 650CV 150mm
    Mirka Rondellslipmaskin DEROS 650CV 150mm Mirka DEROS 650CV 150mm Central Vacuum Orbit 5,0 Denna uppgraderade Mirka Deros har en inbyggd vibrationssensor med Bluetooth. Du kan ladda ner myMirka från App Store eller Google Play för att hålla koll på vibrationsnivåer i realtid. Mirka Deros har gott om kraft för att få jobbet gjort snabbt med en prestanda jämförbar med en konventionell 500W elektrisk maskin, med en konstant hastighet även under hög belastning. Mirka Deros har en mjuk startfunktion och en inbyggd elektronisk motorbroms. Du kan enkelt välja hastighet genom att trycka på plus, för högre hastighet, eller minus, för lägre hastighet. Den unika ergonomiska designen gör Mirka Deros lika bekväm för vänsterhänta som för högerhänta användare, och den kan också användas med ett tvåhandsgrepp. Mirka Deros är den lättaste elektriska maskinen på marknaden och är perfekt för allmän slipning av alla typer av ytor, särskilt för mindre områden. Detta är helt enkelt den perfekta partnern för alla när det är dags att slipa. Använd Abranet rondeller för att uppnå dammfri slipning! Mirka Deros elektrisk slipmaskin har använts av tusentals yrkesverksamma och belönats med både iF Design Award och Red Dot Design Award sedan starten 2012. Mirka Deros har lägre vibrationsnivåer jämfört med andra slipmaskiner på marknaden. Med vår app, myMirka, får du verkliga värden i realtid och ett enkelt sätt att hålla reda på dagliga exponeringsnivåer. Teknisk specifikation: Effekt 350 W Hastighet 4000 - 10000 rpm Oscillering 5 mm Storlek på plattan: 150 mm Vikt 1 kg Ljudnivå, LpA 71 dB Vibrationsnivå 3.4m/s2 Bluetooth Centralutsug

    Art nr: 4882

    6 762,50 kr
per sida

Om Mirka

Mirkas högkvalitativa och lätta slipmaskiner ger god ergonomi och ett perfekt slipresultat. DEOS är en lätt och effektiv planslipmaskin med låg vibrationsnivå, liksom rondellslipmaskinen DEROS. Det senaste tillskottet heter LEROS, en mycket genomtänkt slipmaskin för vägg och tak.

Mirka har rätt slipmaskin för de flesta områden

Mirka DEROS väger endast 1 kg och är perfekt för slipning av de flesta ytor. Deros har en mjukstartsfunktion och elektronisk motorbroms. Enkel hastighetsreglering genom att trycka på plus eller minus. Designen gör maskinen bekväm för både vänsterhänta och högerhänta. Mirka Deros har låga vibrationsnivåer jämfört med andra slipmaskiner på marknaden. Med appen myMirka får du tillgång till data i realtid och kan därför enkelt kontrollera din dagliga vibrationsexponering.

Mirka DEOS 353CV har en platta med storleken 81x133 mm och 3 mm oscillering. Ergonomisk designen med bekvämt grepp för både högerhänta och vänsterhänta. Låga vibrationsnivåer, låg ljudnivå och låg vikt ger bekväm användning. Idealisk för slipning vid svåråtkomliga områden. Anslut DEOS via Bluetooth till Mirkas app myMirka och få vibrationsvärden i realtid.

Mirka LEROS är en unik borstlös vägg- och takslipmaskin. Låg vikt om endast 3,5 kg ger mindre belastning på användarens kropp. LEROS är den första väggslipmaskinen med 180° flexibilitet på sliphuvudet, vilket hjälper användaren att nå ytan bättre och ger en mer ergonomisk arbetsställning. Sliphuvudet gör det möjligt att arbeta väldigt nära hörn och kanter. 

Mirka slipmaskin