Mirka

Visa som Rutnät Listvy

4 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Om Mirka

Mirkas högkvalitativa och lätta slipmaskiner ger god ergonomi och ett perfekt slipresultat. DEOS är en lätt och effektiv planslipmaskin med låg vibrationsnivå, liksom rondellslipmaskinen DEROS. Det senaste tillskottet heter LEROS, en mycket genomtänkt slipmaskin för vägg och tak.

Mirka har rätt slipmaskin för de flesta områden

Mirka DEROS väger endast 1 kg och är perfekt för slipning av de flesta ytor. Deros har en mjukstartsfunktion och elektronisk motorbroms. Enkel hastighetsreglering genom att trycka på plus eller minus. Designen gör maskinen bekväm för både vänsterhänta och högerhänta. Mirka Deros har låga vibrationsnivåer jämfört med andra slipmaskiner på marknaden. Med appen myMirka får du tillgång till data i realtid och kan därför enkelt kontrollera din dagliga vibrationsexponering.

Mirka DEOS 353CV har en platta med storleken 81x133 mm och 3 mm oscillering. Ergonomisk designen med bekvämt grepp för både högerhänta och vänsterhänta. Låga vibrationsnivåer, låg ljudnivå och låg vikt ger bekväm användning. Idealisk för slipning vid svåråtkomliga områden. Anslut DEOS via Bluetooth till Mirkas app myMirka och få vibrationsvärden i realtid.

Mirka LEROS är en unik borstlös vägg- och takslipmaskin. Låg vikt om endast 3,5 kg ger mindre belastning på användarens kropp. LEROS är den första väggslipmaskinen med 180° flexibilitet på sliphuvudet, vilket hjälper användaren att nå ytan bättre och ger en mer ergonomisk arbetsställning. Sliphuvudet gör det möjligt att arbeta väldigt nära hörn och kanter. 

Mirka slipmaskin