TELEFON 0392-36010 FRAKT FRÅN 89 kr (Köpvillkor)

Inställningar

Jag är:
  • Företag
  • Privat

Festool

Festool erbjuder ett mycket omfattande verktygssortiment av högsta kvalitet för krävande yrkesanvändare. Med Festool får du tre års garanti och ett stort tillbehörssortiment som gör ditt verktyg än mer användbart.

Festool erbjudande och köptrygghet - 1+2 garanti

Vi registrerar alla Festool elverktyg vid köptillfället åt de kunder som handlar av oss. Du behöver alltså inte göra det själv, och det finns ingen risk att det blir bortglömt. På det viset får du alltid tillgång till Festools 1+2 garanti, dvs totalt tre år. Om du vill registrera själv måste detta göras inom 30 dagar efter inköp.

Festool stöldförsäkring

Under verktygets treåriga garantiperiod har kunden en stöldförsäkring med en självriskkostnad på 500 kr exkl. moms om verktyget skulle bli stulet(gäller ej tillbehör och förbrukningsmaterial). Anmäl stölden till polisen och lämna in en polisanmälan, med tydligt angivet vilken/vilka maskiner som avsev, och garantibekräftelsen till din återförsäljare inom 30 dagar. Efter godkännande av Festool kan du hämta ut en ny maskin mot självrisk hos din återförsäljare.

Festool 24-timmarsservice

Festools målsättning är att serva ett garantiregistrerat verktyg ocks skicka tillbaka det inom 24 timmar från att det inkommer till serviceverkstaden. Övriga tider för frakt till och från kund tillkommer. Godkänt garantiärende levereras fraktfritt tillbaka till kund.

30 dagar pengarna-tillbaka-garanti

Öppet köp i 30 dagar för att du ska känna dig säker på ditt verktygsval från Festool. Inom 30 dagar får du pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Lämna tillbaka den lätt använda maskinen och allt som medföljde i originalförpackningen till återförsäljaren.

7 års reservdelstillgänglighet

Festool garanterar att det finns reservdelar till verktygen i 7 år efter produktionsslut. Oftast t o m längre.

Göm fullständig beskrivning
TEST POPUP