TELEFON 0392-36010   info@leifarvidsson.se  FRAKT FRÅN 89 kr (Köpvillkor)

Inställningar

Jag är:
  • Företag
  • Privat

Kurser

Leif Arvidsson, vi servar hantverkare

Vi erbjuder utbildning för hantverkare

Aktuella datum för respektive kurs publiceras här med jämna mellanrum.

Anmäl ditt intresse eller kontakta Tomas Burman för mer information. Våra utbildningar går främst under vintersäsong. Din intresseanmälan (ej bindande) ökar chansen att just den kurs som intresserar dig blir av inom kort. (Formell anmälan är bindande).

Om ni är minst 6 personer från samma företag kan enskild kurs anordnas.

Du når Tomas på 0392-36010 eller e-post fornamn.efternamn@leifarvidsson.se

Fönsterrenovering (3 dagar)

Under tre dagar får du i teori och praktik lära dig teknik och metoder för kvalificerad och rationell renovering av fönster. Innehåller även trälagning samt ombyggnad av kopplade tvåglasfönster till isolerglasfönster. Kursen är upplagd som ett litet arbetsobjekt där alla moment från nerplockning av fönster till grundmålning finns med. Kursen berör också tätning och ventilation samt avslutas med kalkylering av ett renoveringsobjekt. Du får också chansen att prova i princip alla på marknaden förekommande verktyg och hjälpmedel. Kursen är lämplig för både nybörjaren och den med mer erfarenhet. Efter genomförd kurs har du möjlighet att ansöka om medlemskap i Auktoriserat Fönsterunderhåll.
Kursen hålls i Mullsjö.

Mer information hittar du här.

Inga planerade kurser just nu, men kontakta Tomas för mer information.

 

Fogteknik (4 timmar)

Lär dig mer om fogmassor,materialval och fogteknik. Prova olika hjälpmedel och ta del av praktiska tips som underlättar arbetet samt materialval, dimensionering och utförande. Kursen bokas normalt av ett och samma företag och hålls vanligen på plats hos er.

Mer information hittar du här.

Aktuella kursdatum: Inga planerade för tillfället, välkommen med din intresseanmälan!

Fönstertätning och ventilation (4 timmar)

Vi lär dig effektiv tätning av fönster och dörrar med grundläggande teori och praktiska övningar. Kursen berör också energibesparing och vanliga ventilationsproblem. Kursen bokas normalt av ett och samma företag och hålls vanligen på plats hos er.

Mer information hittar du här.

Aktuella kursdatum: Inga planerade för tillfället, välkommen med din intresseanmälan!

 

Info om Asbest i fönsterkitt samt utbildning

Auktoriserat Fönsterunderhåll erbjuder utbildning gällande bearbetning och behandling av asbesthaltigt fönsterkitt utomhus.
Mer info hittar du här. 

Vi på Leif Arvidsson AB har satt samman en informationsfolder med allmän information gällande problematiken kring asbest i fönsterkitt
som du hittar här.
För mer detaljerad information hänvisar vi till Auktoriserat Fönsterunderhåll. 

TEST POPUP