Festool sågar

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 41

Sätt fallande sortering
  1. Festool Vecturo 18 V OSC 18 Li E-Basic
    Festool Vecturo 18 V OSC 18 Li E-Basic Festool Vecturo 18 V OSC 18 Li E-Basic (utan batteri och laddare) Funktioner: Högre precision med maximal effekt. Exakt urtag efter ritsen, exakt styrda sänksnitt i ömtåliga ytor och dammfritt arbete, även ovanför huvudet: allt detta är möjligt med den batteridrivna VECTURO OSC 18. Tack vare verktygsfästet StarlockMax byter man snabbt och enkelt verktyget utan andra verktyg. Och den borstfria EC-TEC-motorn med vibrationsurkoppling gör att man arbetar både snabbt och bekvämt. Tillsammans med de genomtänkta stabiliserings- och utsugstillbehören blir VECTURO en intelligent systemlösning för höga krav på effekt, komfort och precision. Sparar tid: snabbspännsystemet med verktygsfästet StarlockMax för snabbt byte av sågblad utan andra verktyg. Genomtänkt: valfritt systemtillbehör för exakta sänksnitt och dammfri sågning – till och med ovanför huvudet. Bekvämt: vibrations- och ljuddämpning för perfekt arbetskomfort. Genom anti-vibrationssystemet är höljet och motorn helt urkopplade. Snabbt: borstfri EC-TEC-motor med steglös varvtalsinställning för maximalt arbetstempo. Tekniska data: Batterispänning 18 V (batteri ingår ej) Vibration 10 000 - 19 500 min?¹ Svängvinkel 2 x 2,0° Verktygsfäste StarlockMax Kompatibilitet StarlockMax / StarlockPlus / Starlock Batterikapacitet Li-jon 4,0 Ah Fungerar med batterierna i modellserien BP 18 Vikt med Li-jon 1,8 kg Typ av drivning Batteri (batteri ingår ej)

    Art nr: 4426

    5 546,25 kr
Sida
per sida

Om Festool sågar - sticksåg, sänksåg, cirkelsåg

Festool sticksåg och sänksåg - proffsverktyg av högsta klass för krävande hantverkare. Med en såg från Festool förenklas din arbetsdag och ger ett slutresultat med högsta precision och bra arbetsmiljö när du kombinerar arbetet med dammsugare.

Sticksågen Carvex ger med den effektstarka EC-TEC-motorn alltid kraftfull och snabb sågning. En sticksåg från Festool har specialutvecklad styrning och de justerbara styrbackarna garanterar högsta precision då de fungerar som en tredje styrning och håller sågbladet exakt i spåret. Med den ergonomiska utformning som en sticksåg från Festool har kan du arbeta länge utan ansträngning.

Festools sänksåg

Sänksågen TS 55 R kan såga så nära som 12 mm intill väggen. Utrustad med antingen siktfönster eller splitterskydd ger TS 55 R ännu högre kontroll och perfekta resultat. Ytterligare en fördel är den nyutvecklade klyvkilen som sen sticker ut som skydd framför sågklingan och gör dessutom att man kan sätta an exakt i ett befintligt snitt. Den utökade vinkelinställningen på Festools sänksåg och dubbelindikeringen för sågdjupsinställningen garanterar ännu högre precision och enkel hantering. Med en sänksåg från Festool är det enkelt att göra snabba, rena och exakta snitt. 

Festools cirkelsågar

Cirkelsågen HK 55 och kap- och gerskenan FSK ger större frihet kombinerar precision och effektivitet med hög användarvänlighet.

Festools kap- och gersågar

Kap- och gersågen Kapex KS 60 är perfekt för byggarbetsplatsen och är lätt att transportera med de ergonomiska handtagen, kabelvindan och transportsäkringen. Sågen har geringsvinkel på upp till 60° och en lutningsvinkel på upp till 46° resp. 47° åt båda håll. 

Festools bänksågar

Bordssågen PRECISIO CS 70 sågar upp till 70 mm tjocka arbetsstycken. Och med de omfattande systemtillbehören kan CS 70 byggas ut till en fullvärdig sågstation.