TELEFON 0392-36010   info@leifarvidsson.se  FRAKT FRÅN 89 kr (Köpvillkor)

Inställningar

Jag är:
  • Företag
  • Privat

Festool sågar

Festool sticksåg och sänksåg - proffsverktyg av högsta klass för krävande hantverkare. Med en såg från Festool förenklas din arbetsdag och ger ett slutresultat med högsta precision och bra arbetsmiljö när du kombinerar arbetet med dammsugare.

Sticksågen Carvex ger med den effektstarka EC-TEC-motorn alltid kraftfull och snabb sågning. Den specialutvecklade styrningen och justerbara styrbackarna garanterar högsta precision då de fungerar som en tredje styrning och håller sågbladet exakt i spåret. Ergonomisk utformning gör att du kan arbeta länge utan ansträngning.

Sänksågen TS 55 R kan såga så nära som 12 mm intill väggen. Utrustad med antingen siktfönster eller splitterskydd ger TS 55 R ännu högre kontroll och perfekta resultat. Ytterligare en fördel är den nyutvecklade klyvkilen som sen sticker ut som skydd framför sågklingan och gör dessutom att man kan sätta an exakt i ett befintligt snitt. Den utökade vinkelinställningen och dubbelindikeringen för sågdjupsinställningen garanterar ännu högre precision och enkel hantering. 

Cirkelsågen HK 55 och kap- och gerskenan FSK ger större frihet kombinerar precision och effektivitet med hög användarvänlighet.

Kap- och gersågen Kapex KS 60 är perfekt för byggarbetsplatsen och är lätt att transportera med de ergonomiska handtagen, kabelvindan och transportsäkringen. Sågen har geringsvinkel på upp till 60° och en lutningsvinkel på upp till 46° resp. 47° åt båda håll. 

Bordssågen PRECISIO CS 70 sågar upp till 70 mm tjocka arbetsstycken. Och med de omfattande systemtillbehören kan CS 70 byggas ut till en fullvärdig sågstation.

Göm fullständig beskrivning
TEST POPUP