Fogsprutor

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 60

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Om fogsprutor

Fogsprutor av yrkeskvalitet för kittning, glasning och fogning mm. Finns för både korv och patron som handsprutor, tryckluftsdrivna och med batteridrift.

Fogspruta för proffsen - glasmästare, fogföretag, fönsterrenoverare och målare

Med en fogspruta ur vårt stora sortiment hittar du enkelt en lösning som passar just ditt arbete. Vi erbjuder även flera varianter av tryckluftsdrivna fogsprutor, även av vårt eget märke. Med tryckluft går arbetet enklare och du slipper "omtag" vilket ger ett jämnare flöde och ett bättre resultat. Våra egna tryckluftsdrivna sprutor har integrerad tryckregulator för att på bästa sätt kunna reglera matningshastigheten beroende på arbetsuppgift och trögheten på den massa du använder. För mer mobila arbeten erbjuder vi batteridrivna sprutor från Makita, samt den den unikt korta batterisprutan från Kröger med integrerad kedjedrift som gör att man slipper en lång kolvstång.

Patronspruta med utväxling

Om du önskar en handdriven patronspruta, välj då en med utväxling för ett mer precist och mindre tröttande arbete. Billiga plåtsprutor saknar utväxling vilket gör arbetet svårare. Våra patronsprutor har utväxling upp till 5 ggr för stora, krävande jobb och trögsprutade fogmassor med hög viskositet. Med en patronspruta från LA kan du välja mellan flera olika varianter med olika utväxling för både patron och korv. För att snabbt och enkelt släppa trycket och förhindra att dropp förs sprutans handtag framåt.
Vid kittning med traditionellt linoljekitt finns sprutor med speciell kolv som medger packning av kitt löst direkt i röret. Var noga med att knåda kittet innan packning så att det säkert har samma konsistens i hela den packade mängden.

Patronspruta från Leif Arvidsson AB