Färgskrapor

Visa som Rutnät Listvy

24 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Bahco färgskrapa 650 med 50mm vändbart blad
  Bahco färgskrapa 650 med 50mm vändbart blad Bahco färgskrapa 650 med 50mm vändbart blad.

  Art nr: 3046

  Specialpris 286,25 kr Ordinarie pris 442,50 kr
 2. Bahco skär 442 50 mm 10-Pack
  Bahco skär 442 50 mm 10-Pack

  Art nr: 5509

  Specialpris 862,50 kr Ordinarie pris 1000,00 kr
Visa som Rutnät Listvy

24 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Färgskrapa från Bahco och Speedheater

Färgskrapa med blad i olika storlekar för både plana ytor och profiler från Bahco och Speedheater. Bahcos färgskrapor har utvecklats enligt en vetenskaplig ERGO™-process för allsidig användning oberoende av skrapriktning.
Tvåkomponentshandtag ger möjlighet att använda den med båda händerna, med bra grepp och utmärkt komfort. Smala huvuden för bra åtkomlighet i trånga utrymmen. Vändbara hårdmetallskär i olika dimensioner med bra "bett" avsedda för allsidigt bruk. Hårdmetallskären kan användas för exempelvis enkel borttagning av färg, lim, fernissa och rost på olika ytor. 

Speedheaters färgskrapor är tillverkade av ett specialstål och är främst framtagna för att ta bort uppvärmd färg men kan också användas vid torrskrapning. Olika typer av blad för att passa alla möjliga profiler, alla anpassade så att du som vill ska kunna använda ett och samma ergonomiska skraphandtag. Färgskrapan har lätt konvexa skär som är skonsam mot underlaget samtidigt som du enkelt skrapar bort gammal färg.  Bladen är tillverkade av ett ohärdat stål som är slipbart, det gör det möjligt att alltid ha vassa skär och dina blad får lång livslängd.