Bahco handverktyg och sågblad

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 59

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Bahco handverktyg

Bahco är en anrik tillverkare av högkvalitativa verktyg för hantverkare och erbjuder exempelvis färgskrapor, sidavbitare, stämjärn, tigersågsblad, bits och hammare.

Bahco färgskrapor

Bahcos färgskrapor är välkända för sin höga kvalitet och för skärpan i de vändbara hårdmetallskären. Skraporna finns i tre modeller för att förenkla skrapning av färg på både plana och profilerade ytor.

Bahco stämjärn

Stämjärnen från Bahco har specialutformade tvåkomponentshandtag som ger maximal kontroll och perfekt grepp. Bladen av härdat kvalitetsstål är precisionsslipade för maximal skärpa och lackeras för extra rostskydd.
Praktiskt bälteshölster och eggskydd medföljer. Idealiskt hjälpmedel för finsnickeri. Bahcos stämjärn finns i dimensioner mellan 4 mm och 40 mm (5/32" till 1-9/16"). Skyddande hölster och eggskydd medföljer. Tvåkomponentshandtaget ligger bekvämt i handen med ett slintfritt grepp. Idealiska stämjärn för finsnickeri, hölstret skyddar eggen när stämjärnet inte används.

Bahco tigersågsblad

Bacho tigersågsblad 3940 är en sågbladsserie för trä och metal lämplig för krävande sågning i begagnat virke med spik, men kan även användas för tjocka metaller. Bahco Sandflex® bimetallblad är ett praktiskt taget obrytbart tigesrågsblad för alla slags material och alla typer av kapning och har en snabbstålstandning med 8 % kobolt. Version 1 är ett bimetallblad med sluttande form (SL) som har precisionsslipade tänder och ingår i en serie tjockare blad med smal nos. De gör det enklare att komma åt i svårtillgängliga områden, men är ändå styva och klarar böjning bättre, vilket möjliggör rakare snitt. Version 2 är en serie flexibla standardformade bimetallblad (ST) med grövre, precisionsslipade tänder. Bladet blir mer flexibelt och enklare att böja till rätt läge. Bladens tjocklek är mellan 0,9–1,9 mm och har 4/6 till 8/12 tänder per tum i längder om 150–300 mm.