Duschsarg

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 28

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Om duschsarg

Duschsarg som effektivt förhindrar vatten på golvet!

Handy duschsarg "dusch och vänd" är lika enkel som genial. Den är tillverkad av aluminiumprofil som ligger löst mot golvet och håller vattnet på plats när man duschar. Efteråt läggs kan den vändas och ställas mot väggen där den inte är i vägen. (Gäller 90-graders modellen).

Sargen är utrustad med gummilist för effektiv tätning. Duschsargen finns i vitlackad eller naturanodiserad aluminium. (Kan också kallas duschkant,duschsockel eller duschlist).

Duschsargen finns i flera olika modeller, vinklad, u-formad och rak. Den raka modellen finns med liten kantvinkel som står själv eller helt rak profil som används tillsammans med väggfäste. Väggfästet har självhäftande yta, men kan också skruvas fast. Ändprofilerna av plast kan tas bort och sargen kan kapas. Var noga med att använda bra utrustning vid kapning så att snittet blir helt rakt och putsa sedan bort eventuella grader. Därefter kan ändprofilen enkelt sättas tillbaka.

Med den här produkten kan du enkelt lösa problemet med vatten som läcker ut på golvet när du duschar vilket är vanligt när duschkabin eller duschvägg saknas, speciellt om ditt golv har dåligt fall. Tätar mycket bra mot släta golv som till exempel våtrumsmatta och klinker. Lös gummilist finns som reservedel och kan enkelt bytas ut vid behov.

Efter att du duschat kan sargen lätt ställas undan genom att vändas inåt och är därmed inte i vägen vilket är bra i trånga utrymmen. Rak modell kan istället ställas upp och lutas mot väggen om så önskas. Om du behöver en variant som inte är rak eller symmetrisk, var noga med att väja rätt variant av höger eller vänster.

duschsarg sväng

Duschsarg