Silikonfogmassa

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. LAsilikon glas & sanitet, Svart 310 ml
per sida

Om silikonfogmassa

Vi erbjuder flera olika typer av silikonfogmassa för yrkesanvändare. Dessa kan användas för varierande byggändamål som t ex fogning i våtutrymmen, glasning, toppförsegling, byggfogar och akvarietillverkning mm. Olika typer av fogmassor passar för olika användningsområden och det är viktigt att välja rätt typ för bäst resultat.
Tänk på att en läckande fogtätning kan orsaka stora kostnader om man felaktigt valt en silikonfogmassa av undermålig kvalitet och med egenskaper som inte är anpassade efter förutsättningarna.

Silikonfogmassa för våtutrymmen innehåller medel som förhindrar mögelpåväxt i våtutrymmen. Antimögeleffekten varierar beroende på användning och städning etc. 
Silikonfogmassor för byggändamål är lämpliga för täning i en mängd olika sammanhang och har god vidhäftning mot många olika material, men var noga med att välja en typ som är lämplig för just din applikation. Fogmassor av silikon är prisvärda, men är i allmänhet inte övermålningsbara. För övermålningsbara fogmassor, se våra MS-produkter.

silikonfogmassa för yrkesanvändaren