Fönsterbeslag

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 208

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Om fönsterbeslag

Hos oss hittar du fönsterbeslag för både nyare och äldre fönster. Vi erbjuder beslag för fönster som t ex fönsterlås, fönstervred med hakar, koppelbeslag, stormhasp, glidbleck, gångjärn, vädringsbeslag, spanjoletter, fönsterbromsar och hörnjärn. Se mer information under respektive kategori. Vi är en komplett leverantör med lång erfarenhet. Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så försöker vi hjälpa till!

Fönsterbeslag för både nya och gamla fönster

Vi säljer alla typer av beslag för äldre fönster från bl a Eskilstuna Kulturbelag. Mer info hittar du här

Äldre, tidstypiska beslag återskapar dina gamla fönsters utseende och är en förutsättning för att bevara byggnadens själ. Gångjärn med rätt knopp, hörnjärn med rätt profil och stängningsbeslag av gammal modell kan ses som små detaljer, men gör mycket för helheten.

Exempel på våra andra varumärken för fönsterbeslag är Roca, Habo, Fix, Assa, Svenska Gångjärn och Hoppe.
Roca har en fin handtagsserie för fönster och fönsterdörrar som passar de flesta tidsepoker. Moderna och tidlösa Tyresö, funkismodellen Prästö samt allmogemodellen Björkö. Vi är även återförsäljare för Hoppe, en mycket stor och välkänd leverantör av fönsterhandtag. Vi har valt att satsa på den moderna och tidlösa handtagsserien London som finns som vanligt handtag, handtag med enkel nyckellåsning, för oval cylinder samt med långskylt med vred eller för rokokocylinder.

Vi är även återförsäljare för Fix (Assa) måttbeställda spanjoletter och spanjoflex som ofta kan kapas och anpassas utan att måttbeställning krävs. Svenska Gångjärn har en mycket fin gångjärnsserie i tre storlekar med tre olika knoppalternativ. De flesta kan fås i både elförzinkat, varmförzinkat och rostfritt utförande.

 

 

Fönsterbeslag till nya och gamla fönster