Fix spanjolett

Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

8 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Om Fix spanjolett

Spanjoflex är en flexibel spanjolett för fönster och fönsterdörr som kan kapas efter behov. Används på inåt- och utåtgående enkeldörr eller enluftsfönster, samt tvåluftsfönster med mittpost.

Spanjolett för fönster och fönsterdörr

En spanjolett är en låsskena för fönster och fönsterdörr. Skenan kopplar handtaget till kolvar längst ner och högst upp på fönstret för att få en bättre fasthållning . På fönsterdörr finns oftast även en kolv på mitten av dörren. Kolvtyper kan variera från kilkolv till hakkolv för ökad säkerhet. Kallas även espagnolett.

En så kallad Spanjoflex är en spanjolett som du själv kan måttanpassa. Handtagshöjden kan anpassas genom att skenan kapas i underkant och total längd genom samtidig kapning i överkant. Flera varianter kan kombineras med broms. Självklart erbjuder vi även måttanpassade Assa spanjoletter tillsammans med en mängd olika passande spanjoletthandtag. Vänligen kontakta oss på 0392-36010 för mer information.

På äldre fönster, vanligen på mötande bågar utan mittpost används ibland utanpåliggande spanjoletter av äldre modell. Vi kan leverera både måttanpassade och i delar för egen anpassning. Finns med två handtagsmodeller, 5612 och 5646.

Med dessa produkter kan du enkelt byta ut gamla utslitna beslag och därmed återställa funktionen på dina fönster eller fönsterdörrar. Just Spanjoflex är möjlig att själv anpassa till rätt mått och är därför en kostnadseffektiv lösning vid utbyte. Samtidigt är leveranstiden kort och man slipper måttagning som dessutom riskerar att bli felaktig. Både anpassning och montering är enkel att ordna på egen hand. Fix Assa har ett stort sortiment av olika välkända fönsterbeslag för en mängd olika funktioner.
Hittar du inte det du söker? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Fix flexibel spanjolett för fönster och fönsterdörr