Fix spanjolett

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Kontakta oss för måttbeställda spanjoletter

Välkommen att kontakta oss på info@leifarvidsson.se eller
0392-36010 om du önskar beställa en måttanpassad spanjolett.

Spanjolett för fönster och fönsterdörr

En spanjolett är en låsskena för fönster och fönsterdörr. Skenan kopplar handtaget till kolvar längst ner och högst upp på fönstret för att få en bättre fasthållning . På fönsterdörr finns oftast även en kolv på mitten av dörren. Kolvtyper kan variera från kilkolv till hakkolv för ökad säkerhet. Kallas även espagnolett.

Vi erbjuder måttanpassade Assa spanjoletter tillsammans med en mängd olika passande spanjoletthandtag. Vänligen kontakta oss på 0392-36010 för mer information.

På äldre fönster, vanligen på mötande bågar utan mittpost används ibland utanpåliggande spanjoletter av äldre modell. Vi kan leverera både måttanpassade och i delar för egen anpassning. Finns med två handtagsmodeller, 5612 och 5646.

Med dessa produkter kan du enkelt byta ut gamla utslitna beslag och därmed återställa funktionen på dina fönster eller fönsterdörrar. Fix Assa har ett stort sortiment av olika välkända fönsterbeslag för en mängd olika funktioner. Hittar du inte det du söker? Välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig!

Fix flexibel spanjolett för fönster och fönsterdörr