Ventilationsgaller

Visa som Rutnät Listvy

22 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Om ventilationsgaller

Metallgaller i olika varianter och dimensioner för väggventiler.
Snygga, robusta ventialtionsgaller i aluminium, koppar, rostfritt, och vitlack. Finns i rektangulärt eller runt utförande. Även gjutna aluminiumgaller.

Ventilationsgaller av aluminum, rostfritt, koppar och plast

Vi erbjuder en mängd olika ventilationsgaller av aluminium, koppar, rostfritt och i vitlack för väggventiler. Fresh väggventiler säljs vanligen med ett diskret originalgaller av vit plast som smälter in bra på en vit fasad. Plastgaller kan också fås i andra färger som t ex falurött för att passa fasader i andra kulörer. Ibland kan man dock använda galler som en desigdetalj för att förhöja utseendet på en fasad. Därför erbjuder vi både runda och fyrkantiga metallgaller i en mängd storlekar och i flera olika material och ytbehandlingar samt med flera olika stosmått. Gallren levereras vanligen utan insektsnät, då det är svårt att rengöra ett igensatt galler på utsidan av en fasad. Var istället noga med att rengöra eller byta ventilens filter med jämna mellanrum.

Rostfria galler har en blank yta och olackade aluminiumgaller har en borstad yta för ett diskretare utseende. Vi har också galler av koppar eller vitlackerad aluminium. Om du behöver ett robustare galler finns också en variant av med tjockare gods av gjuten aluminium i både runt och fyrkantigt utförande vilket kan vara lämpligt vid lägre montering i exempelvis en garageport. Dessa har insektsnät då de ofta monteras i markplan utan ventil på insidan. Våra ventilationsgaller av aluminium för väggmontering har tunnare gods än våra gjutna ventilationsgaller av aluminum och passar därför högre upp på en fasad.

Ventilationsgaller av aluminium