Ventilgaller

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 54

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Om ventilgaller

Snygga ventilgaller / ventilationsgaller för fasad i olika former och material, som t ex aluminum, rostfritt och koppar. Även bänkgaller av metall i naturanodiserad och vitlackerad aluminium.

Ventilationsgaller av aluminium, koppar och rostfritt

Hos oss hittar du ventilgaller och ventilationsgaller för fasad i många olika utföranden och format. Du kan välja ett diskret galler som smälter in i din fasad eller välja ett annat galler som som förhöjer fasadens utseende på ditt hus. En komplett Freshventil levereras alltid med galler, men det finns många möjligheter att välja ett annat galler till din ventil.

Vi erbjuder gälgaller i vitlackat fyrkantigt utförande utan stos i två olika mått. Våra galler av bosrtad aluminum finns i både fyrkantig och rund modell. Den kantiga är utan stos och lämpar sig för utanpåliggande montering, medan de runda har stosar i 80, 100, 120 respektive 150 mm. Samma gäller för våra galler av koppar. Rostfria galler har ett blankare utseende och finns i runt utförande med stos.Ett mer robust galler är våra gjutna aluminiumgaller. Vi erbjuder både runda och fyrkantiga med stos.

Ventilgaller till Fresh väggventiler

 

Ventilationsgaller för fasad till väggventil