Fönsterparaply

Visa som Rutnät Listvy

17 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Fönsterparaply / fönsterskydd

LA fönsterparaplyer ger dig förutsättningar för smidigare fönsterrenovering. Ett fönsterparaply / fönsterskydd från LA ger dig bättre möjlighet till fönsterrenovering på ett rationellt sätt. För att kunna jobba lönsamt måste du kunna ta med dig ett visst antal fönsterbågar till din verkstad. Du behöver också troligen plocka ner fler innan den första omgången är färdigmålad. Därför behöver du rätt antal fönsterparaplyer / fönsterskydd för att kunna genomföra arbetet utan "flaskhalsar".

Vårt fönsterskydd är lätt, smidigt och enkelt att montera. Vi kan trycka din logga på så får du en bra reklamplats med fin exponering. Reklamtryck erbjuds också på självhäftande dekal. LA Fönsterparaply har marknadens bästa kvalitet. Vårt fönsterskydd har extra säkerhetsrem som förhindrar att paraplyet faller ner om huvudremmen lossnar.

Våra fönsterparaplyer finns i tre standardstorlekar. men kan också tas fram i ett antal specialmått som passar just ditt objekt!

Montering av fönsterparaply:

Haka av bågen / bågarna ur fönsterkarmen. Ta ett stadigt tag om T-handtaget som sitter placerat i mitten på paraplyets insida. Stick ut fönsterparaplyet genom fönsteröppningen och putta dess övre ben uppåt, det nedre benparet faller ner av sig själv. Dra i handtaget mot dig så att fönsterparaplyet fälls ut helt. Om fönstret har mittpost spänner du remmen kring denna. Om mittpost saknas använder du teleskopstolpe (finns som tillbehör). Stolpens fötter placeras över respektive under fönstrets eventuella foder.

LA Fönsterparaply har extra säkerhetsrem för bästa säkerhet. Fäst även denna i karmen för att förhindra att det ramlar ner om något skulle hända med huvudremmen. Om du tar bort en fönsterbåge och monterar ett fönsterparaply i markplan minskar inbrottsskyddet. Kontrollera med ditt försäkringsbolag vad som gäller ifall du eller din kund blir utsatt för inbrott. Alternativt kan en säkerhetsskiva monteras på insidan.

Fönsterparaply med isolering

Till LA fönsterparaply har vi tagit fram en passande isolering som är tillverkad av ett relativt styvt 10 mm polyuretanskum med slutna celler som ger en yta med låg fuktupptagning. Mycket god värmeisolering och god genomsläpplighet av ljus. Isoleringen monteras efter att fönsterparaplyet satts på plats och består av två delar som enkelt sätts ihop på mitten med kardborreinfästning.

Materialets styvhet i kombination med en förböjd kantzon som pressar mot fasaden ger bättre täthet på släta fasadmaterial. Ett paraply med isolering som monteras på ojämna fasader med t ex lockläkt kan behöva extra "drevning" för att täta bättre.