Täckmaterial

Visa som Rutnät Listvy

19 artiklar

Sätt fallande sortering
  1. Klibbmatta 600x900, 60 ark/fp
per sida

Täckskydd, täckmaterial, maskeringstejp & golvpapp

Täckskydd, täckmaterial och maskeringstejp för snabb, ekonomisk och enkel täckning av golv mm vid renovering och målning. Välj ur ett stort utbud av golvskyddspapp, täckpapp, mjölkpapp, täckskydd, täckmatta, täckplast och maskeringstejp. Snabb och enkel täckning av möbler och inredning underlättar allt renoveringsarbete som till exempel målning.

Täckskydd

Med vårt sortiment av olika täckskydd täcker du enkelt in dina golv eller möbler för att undvika skador och färgstänk när du målar eller renoverar. Passar lika bra vid både renovering och nybyggnation. Ett bra täckskydd skyddar dina möbler och din inredning vid exempelvis måleriarbeten och slipning eller andra hantverk som orsakar färgstänk eller damm

Täckmaterial

Vi erbjuder flera olika typer av produkter som kan användas för golvtäckning. Täckplast används främs för täckning av exempelvis möbler. Brunpapp används som golvskyddspapp och är ett enklare och mer ekonomiskt täckmaterial. Om du önskar en mer robust golvpapp är mjölkpapp ett bättre alternativ. Denna golvpapp har högre gramvikt och ger därför ett högre skydd mot skador på golvet samtidigt som det är mer rivhållfast. Då det är bestruket och vaxbehandlat ger det också ett visst skydd mot fukt och väta. Pappen kan såklart flyttas och återanvändas om så önskas.

Vår täckfleece består av självhäftande täckmaterial av fleece med ett membran som skyddar mot fuktgenomträngning. Den självhäftande undersidan gör det enkelt att lägga ut mattan och den ligger då kvar utan tejpning. Detta gör att den är perfekt för trappor med mera.

Vår målarfilt kan användas för att täcka ytor flera gånger tack vare att den är uppsugande. Undersidan har ett plastmaterial som gör att den ligger stabilt och den behöver därför inte heller tejpas.

 Maskeringstejp

Vi erbjuder också maskeringstejp i flera kvaliteter för tejpning av golvskydd eller vid målning. Vanlig gul maskeringstejp för måleriarbeten och den blåa tejpen som är extra lämplig vid fönstermålning då den tål att sitta längre tid i solljus utan att klibba fast.

Täckskydd och täckmaterial