Täckmaterial

Visa som Rutnät Listvy

20 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering
 1. Maskeringstejp 25mm (50m/rulle) Gul
  Maskeringstejp 25mm (50m/rulle) Gul

  Art nr: 5065

  55,00 kr
 2. Maskeringstejp 38mm (50m/rulle) Gul
  Maskeringstejp 38mm (50m/rulle) Gul

  Art nr: 5066

  82,50 kr
Visa som Rutnät Listvy

20 artiklar

per sida
Sätt fallande sortering

Täckmaterial och täckskydd

Täckskydd och täckmaterial och maskeringstejp för snabb, ekonomisk och enkel täckning av golv mm vid renovering och målning. Välj ur ett stort utbud av golvskyddspapp, täckpapp, mjölkpapp, täckmatta, täckplast och maskeringstejp. 

Täckskydd

Med vårt sortiment av olika täckskydd täcker du enkelt in dina golv eller möbler för att undvika skador och färgstänk när du målar eller renoverar. Passar lika bra vid både renovering och nybyggnation.

Täckmaterial

Vi erbjuder flera olika typer av produkter som kan användas för golvtäckning. Täckplast används främs för täckning av exempelvis möbler. Brunpapp används som golvskyddspapp och är ett enklare och mer ekonomiskt täckmaterial. Om du önskar en robustera golvpapp är mjölkpapp ett bättre alternativ. Detta golvskyddspapper har högre gramvikt och ger därför ett högre skydd mot skador på golvet samtidigt som det är mer rivhållfast. Då det är bestruket och vaxbehandlat ger det också ett visst skydd mot fukt och väta. Vår täckfleece består av självhäftande täckmaterial av fleece med ett membran som skyddar mot fuktgenomträngning. Självhäftande undersida gör det enkelt att lägga ut mattan och den ligger kvar utan tejpning. Perfekt för trappor mm.

Vår målarfilt kan användas för att täcka ytor flera gånger tack vare att den är uppsugande. Undersidan har ett plastmaterial som gör att den ligger stabilt och den behöver därför inte heller tejpas.

 

Vi erbjuder också maskeringstejp i flera kvaliteter för tejpning av golvskydd eller vid målning.

Täckskydd och täckmaterial