Byggavskärmning

Prenumerera på RSS flöde
tatning

Smidiga lösningar för byggavskärmning

Vid behov av avskärmning vid bygg och renovering har vi smarta och smidiga lösningar så som fönsterparaplyer, skärmväggar och väderskydd.

Byggavskärmning
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 50

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
 1. Maskeringstejp 25mm (50m/rulle) Gul
  Maskeringstejp 25mm (50m/rulle) Gul

  Art nr: 5065

  58,75 kr
 2. Wind-Box kompl. portabel
  Wind-Box kompl. portabel WindBox är i första hand utvecklad för målare för att minska risken för arbetsskador, påskynda uttorkning och förhindra lukter. Det har med tiden visat sig att även andra yrkesgrupper såsom t.ex. mattläggare, djurskötare, saneringsfirmor o.s.v. har stor behållning av WindBox. En av de största fördelarna med WindBox är att den är nästan helt underhållsfri. Det finns inga filter som måste bytas eller rengöras, nästan alla föroreningar följer med luften genom fläkten och ut i det fria. WindBox är ett komplett till och frånluftaggregat med eftervärme och viss värmeåtervinning. Den är avsedd att användas som tillfällig ventilation för att rena inomhusluft från damm, lukt och fukt. WindBox används mest av hantverkare för att förbättra arbetsmiljön och för att torka fukt, lim, spackel etc. Installationen av WindBox tar bara några minuter och kräver inga verktyg. Allt som du behöver för att installera aggregatet följer med i leveransen. Med ett enkelt handgrepp och utan att orsaka åverkan på byggnaden kan du ansluta WindBox till alla slags fönster och dörrar. Med hjälp av ytterligare tillbehör kan systemet lätt byggas ut och kompletteras för installation i t.ex. verkstäder. Mått LxBxH 390 x 240 x 300 mm Spänning 230 V 50 Hz Luftmängd/dB(A) steg 1 125 m3/h / 40 dB(A) Luftmängd/dB(A) steg 2 230 m3/h / 55 dB(A) Elvärme, effektsteg 1 kW respektive 2 kW Längd ute- / frånluftslang 4,1 meter Längd tilluftslang 4,1 meter Vikt 22 kg Kan kompletteras med stos för fast montage, se art. nr. 3715

  Art nr: 3714

  14993,75 kr
 3. Maskeringstejp 38mm (50m/rulle) Gul
  Maskeringstejp 38mm (50m/rulle) Gul

  Art nr: 5066

  86,25 kr
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-24 av 50

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Om byggavskärmning

paraply

Många lösningar för byggavskärmning, fönsterparaply / fönsterskydd och skärmväggar. Prova gärna RN-kroken fasadskydd som förenklar husmålning vid starkt solsken eller dåligt väder och förlänger säsongen.

Vårt fönsterparaply förenklar all fönsterrenovering och ger en bra täckning medan bågarna renoveras. Fönsterparaplyet har T-handtag i mitten för att kunna fällas upp på ett enklare sätt. Spännremmen sätts antingen runt mittpost eller runt den telsskopiska aluminiumstolpen som kan köpas separat. Extra säkert då LA fönsterparaply har extra säkerhetsrem.

Köp byggavskärmning

Handla proffsverktyg och tillbehör enkelt och bekvämt hos Leif Arvidsson. Inom byggavskärmning hittar du produkter som LA Väderskydd. Dessutom har vi produkter som t.ex. Fönsterparaply och Skärmvägg.