Hörselskydd

Visa som Rutnät Listvy

12 artiklar

Sätt fallande sortering
 1. Hörselskydd Zekler 412 RDB
  Hörselskydd Zekler 412 RDB ZEKLER 412RDB Komfortabla hörselkåpor med inbyggd FM stereo radio, nivåberoende medhörning och Bluetooth® trådlös teknologi för anslutning till telefon och för att strömma musik. Musikströmning pausar och FM radio sänks vid inkommande samtal, av säkerhetsskäl bibehålls dock medhörningsfunktionen. Bra dämpning vid låg, hög och mellanfrekvens. Hjässbygeln med gaffelmontering och de breda tätningsringarna ger ett jämnt bygeltryck och en komfortabel andvändning. Bluetooth® trådlös teknik för kommunikation med t.ex. mobiltelefon, laptop, iPad. Bommikrofon med mycket effektiv bullerundertryckning för klar och tydlig kommunikation även i kraftiga bullermiljöer. Funktionen "Side Tone" gör att du själv hör din röst tydligt och klart och hjälper dig att tala i normal samtalsnivå även i miljöer med kraftigt buller. Vid inkommande samtal bibehålls av säkerhetsskäl medhörningsfunktionen. Funktionen Adaptive Volume Control justerar automatiskt volymen vid inkommande telefonsamtal utifrån omgivande ljudnivå. FM stereo radio 88 - 108 MHz med ljudnivåbegränsare (82dB(A)). Funktionen "Automatic Frequency Control" (AFC) minskar bruset mellan radiokanaler vid sökning, låser och behåller vald kanal även vid sämre mottagningsförhållanden. Automatisk omkoppling mellan Stereo/Mono för stabilare ljudbild beroende på mottagningsförhållanden. Nivåberoende medhörning Level Dependent System förstärker svaga ljud samt låter dig höra omgivande ljud samtidigt som du är skyddad mot höga impulsljud. Dämpningsnivå: Level 2. 3,5 mm AUX- ingång. Kabel med 2 x 3,5 mm stereokontakt ingår. Justerbar hjässbygel. Mjuk, utbytbar hjässkudde. Breda, komfortabla och enkelt utbytbara tätningsringar. Räckvidd upp till 10 m till ansluten Bluetooth® enhet. Levereras med 2 st 1,5V AA batterier. Laddning ca 3 h i vägguttag och ca 8 h i USB-uttag. Drifttid upp till 23 h med samtliga funktioner aktiva. Batterivakt/strömsparfunktion för automatisk avstängning om inga inställningar har gjorts inom 6 h. Överensstämmer med EN 352-1, 352-4, 352-6, 352-8 samt EMC-direktivet 89/336/EEC.

  Art nr: 2507

  4 425,00 kr
 2. Hörselskydd PELTOR HRXS220A Work Tunes Pro
  Hörselskydd PELTOR HRXS220A Work Tunes Pro 3M™ PELTOR™ WorkTunes™Pro är ett hörselskydd med inbyggd FM-radio i en ny design. Flera smarta funktioner är också nya. Batterier ingår. Förbättrat ljud: Med WorkTunes Pro kan du lyssna på radio och musik medan du jobbar och hela tiden är du skyddad mot bullret runt omkring dig. Ny högtalardesign och ny modern elektronik ger förbättrad ljudkvalitet. För din säkerhet är musiken och ljudet i kåporna alltid begränsat till max 82 dB. Inbyggd antenn: WorkTunes Pro har fortfarande en antenn, men för din skull är den inbyggd så att du slipper slå i den och fastna när det är trångt. Elektroniken är mer skyddad: WorkTunes Pro har Dual Shell Design vilket gör att all elektronik kan placeras på utsidan av kåpan istället för på insidan. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken. En röst berättar frekvensen: När du söker stationer på en FM-radio är det ibland svårt att veta om du har hittat den station du letar efter eller inte. I WorkTunes Pro är det lätt. Nu behöver du inte längre fundera på var du är. En guideröst talar om för dig vilken frekvens du är på när du hittar en station. Spara dina favoritstationer: Den digitala radiokretsen i den inbyggda FM-radion gör det möjligt att spara upp till fem stationer. Nu är dina favoritstationer bara en knapptryckning borta. Lyssna till musik från din mobil: Du kan ansluta din mobil till WorkTunes Pro via kabel till 3,5 mm stereo ingången. Då har du tillgång till alla dina spellistor, podcasts och ljudböcker i din mobil. Dessutom hör du även ringsignalen och andra signaler i kåpan. Överensstämmer med PPE-direktiv 8/686/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.

  Art nr: 9782

  1 606,25 kr
per sida

Om hörselskydd

Vid arbeten i bullriga miljöer är det viktigt att hitta ett hörselskydd med lagom dämpning som dessutom är bekvämt så att användaren har det på sig hela tiden. Endast en liten minskning av bärtiden försämrar hörselskyddets effekt påtagligt. Ett hörselskydd som dämpar för mycket kan göra att användaren avskärmas från ljud som man kan behöva höra och risken finns därför att man tar av det under korta perioder. Vi erbjuder dig allt från proppar till enkla byglar och mer komplicerade skydd med radio, nivåberoende medhörning, telefonanslutning genom Bluetooth och streaming.