Slipband

Visa som Rutnät Listvy

18 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Om slipband

Slipband för krävande yrkesanvändare som passar slipmaskin från t ex Festool,  Bosch varioslip och Makita bandputs 9031.

Slipband till slipmaskin från Festool och Mirka

Både Festool och Mirka erbjuder slipband till slipmaskin för yrkesmässigt bruk. Gemensamt är hög kvalitet, hög slitstyrka och bästa slipresultat. Känn dig trygg med lång hållbarhet och perfekt slipresultat med slipband till slipmaskin från Festool och Mirka. Både Mirka och Festool har slipband av erkänt hög kvalitet för krävande yrkesanvändare. Välj mellan flera olika kvaliteter och kornstorlekar. Att börja ditt sliparbete med rätt kornstorlek på slipbandet har mycket stor betydelse för slutresultatet. Att börja med för fint band tar onödig tid och sliter mycket på slipmaterialet. Börja istället med den grovlek som materialet kräver och jobba dig sedan igenom finare kornstorlekar för att få det slutresultat som arbetet kräver.

Mirkas kvalitet Coarse Cut har ett specialförstärkt ryggmaterial och Mirkas kornbindningsteknologi Progressive Bond gör Coarse Cut till det perfekta slipmaterialet för grova slipoperationer och även för golvslipning. Coarse Cut ger effektiv avverkning och har bra kanthållfasthet och lämpar sig bra till slipning av t ex trä, träskivor och målade ytor.

Även det högkvalitativa slipmaterialet Granat från Festool har mycket hög slitstyrka. Slipkornen sitter mycket hårt genom en draghållfast och värmebeständig konsthartsbindning. Materialet är mycket flexibelt och övergångar slipas mjukt. Även detta papper är lämpligt för bl a trä, målade ytor och träskivor.
Festool erbjuder slipband i ett flertal olika kvaliteter anpassat till det material som ska slipas för att du ska uppnå ett perfekt slipresultat på kortast möjliga tid. Glöm inte din arbetsmiljö, tänk på att använda andningsskydd och dammsugare.