klamskydd

Klämskydd för dörrar

En säker och enkel lösning för att förhindra klämskador. Vi har flera olika typer av klämskydd som skyddar mot klämskador i dörrens bakkant.

Visa som Rutnät Listvy

14 artiklar

Sätt fallande sortering
per sida

Om klämskydd

Klämskydd för dörrar är en säker, enkel och kostnadseffektiv åtgärd för att förhindra klämskador på t ex skolor och förskolor. Vi har flera olika typer av klämskydd som skyddar mot klämskador i dörrens bakkant.

LA Klämskydd för både inner- och ytterdörrar

Klämskydd för ytterdörr


LA Klämskydd av dubbel PVC-belagd väv för enkelt kardborremontage. Passar både för inner-och ytterdörrar. Montering sker med hjälp av medföljande kardborretejp som du fäster på dörrblad respektive karmens sidostycke. Tejp med mycket god vidhäftning och stark kardborre som är svår för barn att ta bort.

Två delar á 190x25 cm av dubbelsvetsad väv för dörrens båda sidor.

För innerdörr


Klämskyddet skyddar på dörrens båda sidor och består av två profiler, en bred för öppningssidan, samt en smal för stängningssidan.

Rekommenderas till innerdörrar som är 7 cm eller tunnare. Observera att klämskyddet inte får vara helt utsträckt när dörren är i öppet läge. Vid osäkerhet använd dörrbroms eller dörrstop. Profilernas ena kant är självhäftande och fästs enkelt mot dörrblad eller karmsidostycke, beroende på om dörren är höger- eller vänsterhängd. Den andra kanten snäpps fast i en självhäftande skena (2st ingår).

Skenorna och skyddsprofilerna har tejp med mycket god vidhäftning.

 

Planet - snyggt och modernt!

Planet klämskydd är ett modernt och snyggt skydd med rullgardinsfunktion. Uppbyggt av naturanodiserade aluminiumprofiler och svart duk. Dolt skruvmontage för snygg design och snabbt montage. Skyddar mot klämskador på dörrens öppningssida.

Klämskydd Lilleman

Klämskyddet Lilleman består av två stavar av cellplast som täcker dörrspringan på var sin sida och hålls ihop med 6 st resårband. Enkelt att montera. Höjd 138 cm.

Ett enkelt och prisvärt klämskydd!

Klämfri list - gummi och skena

Klämfri listmonteras i bakkant på dörrar med vinkelgångjärn. Gångjärnens vinklar skapar ett utrymme mellan dörr och karm där gummilisten placeras och ger på så sätt skydd mot klämskador.

Köp klämskydd hos Leif Arvidsson AB

Handla proffsverktyg och tillbehör enkelt och bekvämt hos Leif Arvidsson AB. Inom klämskydd hittar du produkter som klämskydd. Dessutom har vi produkter som t.ex. Klämskydd utomhus och Klämskydd inomhus. Just nu är Klämskydd innerdörr, 195 cm Vit och LA Klämskydd Grå för ytterdörr 190 x 25 cm,2 delar populära inom klämskydd.