Festool sågar

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 25-41 av 41

Sätt fallande sortering
Sida
per sida

Om Festool sågar - sticksåg, sänksåg, cirkelsåg

Festool sticksåg och sänksåg - proffsverktyg av högsta klass för krävande hantverkare. Med en såg från Festool förenklas din arbetsdag och ger ett slutresultat med högsta precision och bra arbetsmiljö när du kombinerar arbetet med dammsugare.

Sticksågen Carvex ger med den effektstarka EC-TEC-motorn alltid kraftfull och snabb sågning. En sticksåg från Festool har specialutvecklad styrning och de justerbara styrbackarna garanterar högsta precision då de fungerar som en tredje styrning och håller sågbladet exakt i spåret. Med den ergonomiska utformning som en sticksåg från Festool har kan du arbeta länge utan ansträngning.

Festools sänksåg

Sänksågen TS 55 R kan såga så nära som 12 mm intill väggen. Utrustad med antingen siktfönster eller splitterskydd ger TS 55 R ännu högre kontroll och perfekta resultat. Ytterligare en fördel är den nyutvecklade klyvkilen som sen sticker ut som skydd framför sågklingan och gör dessutom att man kan sätta an exakt i ett befintligt snitt. Den utökade vinkelinställningen på Festools sänksåg och dubbelindikeringen för sågdjupsinställningen garanterar ännu högre precision och enkel hantering. Med en sänksåg från Festool är det enkelt att göra snabba, rena och exakta snitt. 

Festools cirkelsågar

Cirkelsågen HK 55 och kap- och gerskenan FSK ger större frihet kombinerar precision och effektivitet med hög användarvänlighet.

Festools kap- och gersågar

Kap- och gersågen Kapex KS 60 är perfekt för byggarbetsplatsen och är lätt att transportera med de ergonomiska handtagen, kabelvindan och transportsäkringen. Sågen har geringsvinkel på upp till 60° och en lutningsvinkel på upp till 46° resp. 47° åt båda håll. 

Festools bänksågar

Bordssågen PRECISIO CS 70 sågar upp till 70 mm tjocka arbetsstycken. Och med de omfattande systemtillbehören kan CS 70 byggas ut till en fullvärdig sågstation.