Väggventiler

Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 73-91 av 91

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 73-91 av 91

Sida
per sida
Sätt fallande sortering

Fresh väggventiler

Fresh väggventil med eller utan bullerdämpning samt enklare väggventiler av plast för t ex garage och förråd. Med en modern bullerdämpande väggventil kan få en ljuddämpande lösning och med rätt dimensionering få in rätt mängd dragfri, tyst och ren tilluft. Vi erbjuder flera varianter och modeller även av ljudreducerande väggventil.

Att montera en  väggventil för tilluft är en bra och enkel åtgärd för att förbättra ventilationen i ditt hus. Nya Fresh TL100DE har en rad fördelar som förbättrar komforten. Förutom ett diskret utseende där ventilen kan målas eller tapetseras över har ventilen integrerad stormsäkring, stor filterarea och komfortabel luftspridning. Stormsäkringen förhindrar överventilation vid vindpåverkan och sparar därmed energi och minskar risken för drag. Med en bullerdämpande ventil för bullerutsatta miljöer kan du enkelt förbättra ljudmiljön inomhus. De kan dessutom utrustas med filter i olika klasser om du har problem med tex allergi. Om det finns radiator bör man sträva efter placering ovanför denna och i övrigt bör man ta hänsyn till rummets möblering. 

Fresh väggventil TL80DE dBs är en ljuddämpande ventil med en 124 mm ljudreducerande väggenomföring och bra bullerdämpning. Om du önskar ännu högre dämpningsförmåga rekommenderar vi Fresh TL80DE dBr vars ljudreduktion D.n.e.w är hela 56 dB vid 400 mm väggtjocklek. Båda har diskret design, utbytbart filter och stormsäkring. Stormsäkringen förhindrar överventilation vid vindpåverkan och sparar därför energi samtidigt som den minskar risken för drag.

Om du önskar en ventil med mindre genomföring finns också väggventil 80.

 

väggventiler för ren och dragfri tilluft