TELEFON 0392-36010   info@leifarvidsson.se  FRAKT FRÅN 89 kr (Köpvillkor)

Inställningar

Jag är:
  • Företag
  • Privat

LA får ny VD

Per lämnar över ...

Leif Arvidsson AB, en del av Herenco AB, får nu en ny vd i form av Mattias Park. Han tillträdde sin nya tjänst i början av september. Mattias kommer närmast från Ömangruppen.

I botten är Mattias utbildad byggingenjör och har alltid haft ett brinnande intresse för husbyggnation och speciellt den för oss i Sverige viktiga inomhusmiljön. Hans tidigare anställningar har varit i ledande befattningar på företag som har tillverkat och levererat material till byggbranschen.

Mattias ser fram emot sin nya roll inom Leif Arvidsson AB, att få lära känna verksamhetens alla delar och bygga vidare på kundnyttan, allt för nöjda kunder och långsiktiga kundrelationer. Kringservice och personalbiten är också något som intresserar honom och som han ser fram emot att utveckla vidare.

"- Jag tycker om att jobba i företag som är värderingsstyrda, med starkt kundfokus. Att sätta kunden i centrum och sträva efter största möjliga kvalitet i allt, i leverans, i relation och i utveckling. Att tillsammans arbeta mot tydliga och klara mål som alla styr mot, både vi och kunderna. Det skapar en vinn-vinn-situation och ger en bra grund för ökad tillväxt samt ett gott arbetsklimat och är mycket inspirerande", säger Mattias.

Han känner att han har många delar med sig i bagaget från tidigare tjänster och verksamheter som överensstämmer med Leif Arvidsson AB's profil och han tror på ett gott och givande samarbete.

Efter överlämnandet fortsätter Per i koncernen med ansvar för dotterbolaget Casamja AB men också med att leta fler affärs- och förvärvsmöjligheter för Herenco koncernen.

Mattias utgår från huvudkontoret i Mullsjö och nås via

mattias.park@leifarvidsson.se

telefon direkt: 0392-616617

mobil: 070-7266677

TEST POPUP