Klämskydd innerdörr, 195 cm Vit

Art nr
2743
868,75 kr

Inkl moms

Pga av produktens format kan den tyvärr inte skickas till privatperson, men du kan välja att hämta den i vår butik i Kista eller på vårt lager i Mullsjö.
  • E-Butik
  • Kista
Klämskydd för innerdörrar är billigare, har bättre hållbarhet och är enklare att montera, än sin föregångare. Klämskyddet skyddar på dörrens båda sidor och består av två profiler, en bred för öppningssidan, samt en smal för stängningssidan.
Rekommenderas till innerdörrar som är 7 cm eller tunnare. Observera att klämskyddet inte får vara helt utsträckt när dörren är i öppet läge. Vid osäkerhet använd dörrbroms eller dörrstop.
Max bredd i utfällt läge ca 190 mm. Beroende på hur klämskyddet kan monteras på respektive dörr varierar möjlig maximal öppningsvinkel på klämskyddet.

Enkelt och snabbt montage:
Profilernas ena kant är självhäftande och fästs enkelt mot dörrblad eller karmsidostycke,
beroende på om dörren är höger- eller vänsterhängd. Den andra kanten snäpps fast i en självhäftande skena (2st ingår). Skenorna och skyddsprofilerna har tejp med mycket god vidhäftning, men på material där tejpen ändå kan ha vidhäftningsproblem kan skenor/profil också skruvas i förborrade hål.

Hållbarhet:
Testade för 250.000 öppningar/stängningar.

Längd: 195 cm
Färg: Vit