Festool Sänksåg TSC 55 Li KEB-Basic KAMPANJ+Batt!

Art nr
6090
6243,75 kr

Inkl moms

  • E-Butik
  • Kista
Festool Batterisänksåg 18 V TSC 55 Li KEB-Basic, KAMPANJ!!

OBS!! KAMPANJ med 2 batterier BP 18 Li 5,2 HPC-ASI Bluetooth samt en klyvklinga Festool klinga Art:6091 HW 160x1,8x20 PW12 på köpet! (I Basic-paketet ingår ej laddare och styrskena).

För passande laddare se t ex art.nr 5252

OBS! Kampanjen gäller så länge lagret räcker, endast tillfälligt parti.

Beskrivning:
Sveriges mest sålda sänksåg. Här i batteriversion. Ofta går det på en millisekund: rekylen är den vanligaste orsaken till allvarliga personskador med sänksåg. Därför stannar det unika Kickback-stoppet sågklingan i våra batterisänksågar blixtsnabbt och skyddar inte bara ytan, utan minimerar också risken för handskador. Dessutom sågar du exakta snitt upp till dubbelt så snabbt och kraftfullt med längre batteritid. Tillsammans med vår nya generation av sågklingor ger det maximal sågeffekt och perfekt snittkvalitet. I systemet finns som vanligt smarta systemtillbehör som styrskenor, tvingar och vinkelanslag.

- Kickback-stoppet minskar risken för personskador genom en rekyl när man sågar eller sätter ner klingan i arbetsobjektet
- Ordentligt drag och upp till dubbelt så snabbt jämfört med tidigare generation TS samtidigt som sågklingan håller längre
- Borstfri EC-TEC-motor i kombination med litiumjon-batteri för maximal sågeffekt
- Kickback-stoppet kan avaktiveras för enskilda sågsnitt
- Sågsystem i en klass för sig tack vare många tillbehör

Sveriges mest sålda sänksåg i batteriversion blir nu ännu bättre och sätter en ny säkerhetsstandard. Det unika Kickback-stoppet skyddar skivmaterialet och minimerar risken för handskador. Blixtsnabbt slår kickback-stoppet av maskinen och risken att skadas av en rekyl är därför minimerad.

Sågar dubbelt så snabbt. Och orkar längre.
Med den nya generationens sågklingor och det enorma draget i våra batterisänksågar kan du jobba upp till dubbelt så snabbt och med betydligt längre batteritid. En fin kombination av maximal sågeffekt och det perfekta snittet.

Full effekt – utan kabel.
Du märker ingen skillnad – kombinationen av borstfri EC-TEC-motor som drivs av dubbla 18 V-batterier gör att nya TSC är lika stark som kabelversionen, samtidigt som du slipper just kabeln.

Tekniska data:
Batterispänning 18/36 V
Varvtal 2650 - 3800/5200 min?¹
Sågklingans Ø 160 mm
Vinkelområde -1 - 47 °
Sågdjup 0 - 55 mm
Sågdjup vid 45° 43 mm
Anslutning dammutsugs-Ø 27/36 mm
Batterikapacitet 5,20 Ah
Vikt 1x18V/2x18V 4,6/5,3 kg
Typ av drivning: Batteri

Leveransomfattning:
- Dammpåse
- Insexnyckel NV 5
- Sågklinga WOOD FINE CUT HW 160x1,8x20 WD42
- Siktfönster
- Splitterskydd
- Systainer SYS3 M 437