arbetsmiljo

Enklare och säkrare jobb

Den moderne hantverkaren förstår vikten av att skydda sin kropp. Använd rätt skydd så behåller du hälsan. Vi har hjälpmedel för montering, transport och lyft och skyddsprodukter som handskar, munskydd och hörselskydd.

Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Om arbetsmiljö

Vi erbjuder det mesta du kan behöva för ett enklare och säkrare jobb. Den moderne hantverkaren förstår vikten av att skydda sin kropp. De flesta hantverksyrken medför påfrestningar i form av förslitningsskador, tunga lyft, skärskador, damm och buller mm.

Använd rätt skydd så behåller du hälsan och kan prestera bättre både under arbete och fritid. Hos oss hittar du luftrenare från Pullman Ermator, handskar för montering och skärskydd, skyddsglasögon, hörselskydd, fallskydd och andningsskydd. För montering, transport och lyft erbjuder vi ett antal smarta hjälpmedel speciellt för dig som jobbar med fönster och dörrar.

Handla arbetsmiljö hos Leif Arvidsson AB

Handla proffsverktyg och tillbehör enkelt och bekvämt hos Leif Arvidsson AB. Inom arbetsmiljö hittar du produkter som Ögonskydd. Dessutom har vi produkter som t.ex. Luftrenare och Andningsskydd friskluftsmask.